Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-03@20:42:04 GMT

چگونگی تولید نسخه جدید نماهنگ «علی کوچولو»

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۸۵۱۲۰

چگونگی تولید نسخه جدید نماهنگ «علی کوچولو»

به گزارش خبرگزاری تقریب، «حامد حیدری» در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس گفت: شعر در مرکز مأوا انتخاب شد و موزیک را دادند و ما قرار شد براساس خلاقیت کار را جلو ببریم. ضمن اینکه اساس را گذاشتیم بر پیشرفت. اینکه علی کوچولو دوران کودکی را سپری می‌کند و بزرگ می‌شود و در زمینه تحصیلات، کار و دانش پیشرفت و ترقی کرده و در نهایت به درد کشور بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی کوچولو قرار است این اتفاقات را رقم بزند. 

وی ادامه داد: این طرح اولیه و داستان آن بود و ما تلاش کردیم که تصویرگری را مطابق با شعر انجام دهیم. 

حیدری در پاسخ به اینکه تغییر شعری مثل علی کوچولو که بیشتر دهه شصتی‌ها با آن خاطره دارند، کار سختی بود چقدر تلاش کردید این تغییر منجر نشود که بگویند کار بدتر شد و استقبال از این تغییر بیشتر باشد؟ نیز توضیح داد: دهه شصتی‌ها بیشتر با موزیک کار ارتباط برقرار کرده بودند و وقتی به گوششان می‌خورد خیلی به تصویر پایبند نبودند. الان هم حس نوستالژیک با ورود صدا برای همان دهه شصتی‌ها شکل می‌گیرد ولی بچه‌های امروز بیشتر درگیر تصویر هستند و ما هدفمان را روی بچه‌های امروز گذاشتیم. چون این شعر که برای بچه‌های امروز نوستالژیک نبود و ما باید تلاش می‌کردیم تصویری ایجاد کنیم که برای بچه‌ها جذاب باشد. 

وی ادامه داد: رشد این کودک و به سمت بالا رفتنش هم به این دلیل بود که ما همان مسیر پیشرفت را ترسیم کنیم. کودک داخل نماهنگ هم از میان گزینه‌هایی انتخاب کردیم که جثه‌شان برایمان خیلی اهمیت داشت. مثلا یا کوچک‌تر بودند و یا بزرگتر. خوشبختانه این کودک بسیار هم حرف گوش کن بود وعلی رغم سختی‌های بسیاری که فریم به فریم کار داشت، حوصله به خرج می‌داد و با حوصله با ما همراهی می‌کرد. 

 

وی درباره کار دیگر خود گفت: نماهنگ بعدی ما درباره یک زورخانه است که قرار است تلفیقی از عروسک و انیمیشن باشد. برای این کار از ابتدای تابستان در حال کار هستیم و ۲ ماه هم برای فیلمنامه کار کردیم و ۲ ماه هم تولیدش طول می‌کشد. 

حیدری گفت: ما حدود ۹ ماه برای ساخت نماهنگ علی کوچولو زمان صرف کردیم چون کار سنگین بود و فریم به فریم باید انجام میشد و هماهنگی‌هایی هم باید با فرودگاه و آشیانه برقرار می‌کردیم که کار را طولانی کرد. 

به گزارش فارس، نماهنگ «علی کوچولو» که با الهام از برنامه کودک خاطره انگیز دهه ۶۰ با همین نام ساخته شده، بر اساس آهنگ ماندگار بابک بیات، با تنظیم محمدصالحبندگار و با صدای ستوده حقانی تولید شده است.

این نماهنگ در پاسداشت فرزندان شهدای مدافع حرم تولید شده و در آستانه سالروز شهادت شهید محسن حججی به علی حججی، فرزند خردسال این شهید تقدیم شد.

سایر عوامل تولید این نماهنگ عبارتند از: میکس و مستر: رحیم ناحی، ضبط: استودیو مدرن، استودیو شقایق، مدیر تولید صوت: علی خواجه، نویسنده و کارگردان: حامد حیدری، مجری طرح: علی فلاحت، محصول ماوا.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۵۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی / چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟

محسن اسلامی اظهار داشت: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

اسلامی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود. به ستاد‌های انتخابات استان‌ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستاد‌های انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانور‌ها با حضور اعضای هیات‌های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آن‌ها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آن‌ها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می‌دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایند‌های اعتراض و شکایت در هیات‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • جزئیات عجیب از گمشدن یسنا کوچولو؛ او را دزدیده بودند؟
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی / چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • فریم به فریم با درگیری فیزیکی کاپیتان پرسپولیس و ستاره سپاهان (عکس)
  • ماجرای گم شدن یسنا کوچولو چه بود؟
  • «با مردم»، نماهنگ جدید مهدی رسولی منتشر شد + دانلود
  • چند فریم از جنجالی‌ترین تصمیم داور بازی پرسپولیس و سپاهان
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»
  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟